Wie zijn wij

heleentje

Heleen Boxma is het gezicht achter Pers- en Tekstbureau Heliant.

Na een twintigjarige ervaring in de bedrijfsjournalistiek bij Bouwfonds Nederlandse Gemeenten in Hoevelaken en bij Heidemij (ARCADIS) te Arnhem, stapte zij over naar de freelance journalistiek.
In 1999 heeft zij het Pers- en Tekstbureau Heliant in het leven geroepen.

De journalistieke activiteiten beslaan een breed  aantal van onderwerpgebieden. Naast human interest gerichte verhalen en reportages, kunt u haar teksten aantreffen op de gebieden van onder meer woningbouw, makelaardij, cultuurtechniek, facilitaire dienstverlening, logistiek, zorg en welzijn, lifestyle, toerisme en recreatie, mode en textiel, cultuur en (kunst)geschiedenis.

De publicaties verschijnen in de vorm van vakbladen, special interesttijdschriften, huis aan huisuitgaven, dagbladen, brochures en jubileumuitgaven en op informatiesites op het Internet.

Ook wordt intensief gebruik gemaakt van de digitale snelweg. Dankzij intensieve samenwerking met het bureau voor Webdevelopment BVB Media  kan een groeiend aantal paradepaardjes, in de vorm van websites, digitale kranten en webwinkels op het conto worden bijgeschreven.

btn_offerte