Uw visitekaartje

U hebt een mooie site laten ontwerpen of een duidelijke en fraai geíllustreerde webwinkel ingericht. Maar hoe denkt u dat deze ‘pagina’s’ overkomen bij de lezers als er lelijke stijl- en schrijffouten in uw teksten zitten?

Een site kan nóg zo mooi en verzorgd zijn; lelijk en verkeerd taalgebruik zullen uit uw teksten naar voren knallen en irritatie opwekken. In het ernstigste geval gaat uw lezer of uw klant hierdoor twijfelen aan uw professionaliteit en geloofwaardigheid.

Goed taalgebruik is belangrijk omdat dit bijdraagt aan de totale uitstraling van uw site. Daarom is het geen overbodige luxe als u vóór de presentatie van uw website een professional inschakelt die uw teksten onder de loep neemt. Pers- en Tekstbureau Heliant doet dat graag voor u.

Als u moeite hebt met het opstellen van de totale tekst, is dat eveneens geen enkel probleem. In dat geval kunt u dit karwei ook met een gerust hart aan ons overlaten. Wilt u de totale uitvoering van een site of webshop laten verzorgen? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Samen met haar partners kan Pers- en Tekstbureau Heliant alles voor u verzorgen: de totale levering in één hand. Dát is namelijk óns visitekaartje…

btn_offerte